Jadi Ahli 4life

BERMINAT UNTUK JADI AHLI 4LIFE/ AGEN KAMI ?

Pendaftaran keahlian 4life sangat rendah iaitu RM636 dan anda dibekalkan 4 botol 4life Transfer Factor Advanced (Tri-Factor) Jimat RM111.

Kami juga menyediakan latihan dan kelas bagi membantu ANDA sehingga berjaya. Disamping dapat tambahkan pendapatan, kita juga dapat sampaikan manfaat Kesihatan kepada orang ramai.

Jika anda berminat untuk mendaftar sebagai ahli atau mahu maklumat lanjut, sila hubungi saya Mohd Shukri Talib di talian 013-7005737 atau email kepada saya mshukritalib@gmail.com.

Ibu Pejabat 4life di Amcorp Tower, Aras 5.

Banyak kelebihan Jadi Ahli 4life/Distributor 4life :


1.Sebarang pembelian produk 4life , ANDA akan mendapat membeli dengan harga ahli.

Contoh : Harga ahli bagi TF advanced RM179.00, Harga runcit RM214.80, Sekiranya ANDA membeli 
PAKEJ LOYALTY PROGRAM , Bagi 4 botol TF Advanced ialah RM594.00 iaitu bersamaan RM148.50 sebotol, Penjimatan sebanyak RM122.





Sangat-sangat menjimatkan sekiranya anda sebagai ahli dapat memiliki produk 4lilfe dengan harga pakej seperti di atas.


Terdapat banyak lagi kelebihan ahli yang menyertai Pakej Loyalty Program. Klik untuk info lanjut


2.Pembayaran sehingga 64% (maklumat lanjut sila hubungi saya)



3. Pembelian peribadi melebihi 100 LP, ANDA akan dibayar komisen sebanyak 25% bagi setiap lebihan LP .

4. Rapid Rewards dengan pendaftaran Ahli baru, ANDA dibayar komisen 25% daripada LP pembelian pertama beliau.

5. Anda dibayar 25% untuk setiap pembelian sehingga 100LP bagi rangkaian level 2 anda.

6. Setiap ahli yang menyertai anda sebagai preferer Customer, Setiap pembelian ahli tersebut, anda akan dibayar sebanyak 25% daripada nilai LP yang dibelanjakan.

7. Dapat menjana pendapatan tambahan apabila mengikuti plan perniagaan 4life. Hubungi saya untuk maklumat lanjut. Latihan percuma akan diberikan kepada ANDA yang berminat menjadi ahli perniagaan kami. Peniagaan boleh diwarisi kepada anak sekiranya ANDA telah tiada.

8. Anda juga dapat menikmati pakej Pelancongan yang disediakan oleh 4life melalui Great Escape Rewards. Great Escape hanya layak kepada distributor yang menunjukkan prestasi yang baik dalam peniagaan 4life

Untuk Pendaftaran Jadi Ahli

1. Daftar Jadi Ahli Leader 4life

Hanya perlu mengisi borang permohonan keahlian. Yuran keahlian adalah RM31 seumur hidup. Perlu membuat pesanan produk berjumlah 100 LP. Dicadangkan produk-produk yang telah dipakejkan untuk ahli baru sebab penjimatan melebihi RM100. Dengan pembelian pakej keahlian, anda tidak lagi perlu membayar RM31 untuk  Kit Ahli.



Bagi anda yang telah jadi ahli dan inginkan harga istimewa setiap bulan. Anda boleh mengisi Borang Autoship yang memberi penjimatan diantara RM100 setiap pembelian pakej dalam autoship

Isikan borang Autoship untuk melayakkan diri membeli produk pada harga istimewa dari Pakej Autoship.

2.Daftar Jadi Ahli Diamond


Hanya isi borang permohonan keahlian dan buat pesanan produk dari pakej Istimewa Diamond.


Bagi anda yang inginkan pakej istimewa Program Loyalti  boleh mengisi borang Loyalti



Contoh borang keahlian:
Cara nak isi mudah je, pilih pakej yang kita nak tu, kebiasaannya orang akan ambik pakej 1 atau pakej 2 tp kalau bulan seterusnya nak tukar pakej xde hal..boleh je isi borang pesanan produk dan ambik je pakej yang kita nak. Pastu pilih sama ada kita nak ambik di opis 4life Petaling Jaya atau diposkan terus ke alamat kita. Senang je kan?


Last sekali, isi borang pesanan produk, Pilih je produk ape yang kita nak. pastu sama ada cash atau kredit kad.



Walaubagaimana pun, sekiranya anda ingin membeli produk 4life tetapi belum bersedia menjadi distributor 4life, anda boleh membeli produk 4life dengan harga ahli dengan hanya mendaftar sebagai PREFERRED CUSTOMER dengan mengisi borang di bawah ini


Sebarang pertanyaan, jangan segan-segan, boleh hubungi saya, Mohd Shukri Talib (013-7005737)

0 comments :

Post a Comment